JE GEBOORTE IN KAART

 

Je Geboorte In Kaart

De manier waarop een kindje geboren wordt en hoe diens zwangerschap is verlopen, heeft invloed op hoe een kind zich gedraagt. Daar is niks zweverigs aan; 30 jaar onderzoek in de pre- en perinatale psychologie heeft aangetoond dat de manier waarop conceptie, zwangerschap en geboorte hebben plaatsgevonden, van invloed zijn op hoe een persoon zich later gaat gedragen.

In mijn praktijk werk ik onder andere met de kaartset van ‘Geboorte In Kaart’ om geboortepatronen zichtbaar te maken voor ouders en kinderen. De manier waarop je geboren wordt, heeft namelijk veel invloed op hoe je je leven ervaart en welk gedrag je daardoor later kan vertonen. Samen met jou als ouder kan ik je meer duidelijkheid verschaffen in het gedrag van je baby of opgroeiende kind, maar ook in je eigen gedrag. Het is een compacte en toegankelijke manier van werken, maar wel eentje die diepgaande inzichten kan geven.

Geboorte In Kaart consulten geef ik bij jullie aan huis of op mijn locatie in Dussen en niet online via Teams, aangezien ik persoonlijk contact bij deze consulten essentieel vind.

 

 

AANMELDEN: JE GEBOORTE IN KAART

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Privacyverklaring

Disclaimer