JE GEBOORTE IN KAART

 

Je Geboorte In Kaart

De manier waarop een kindje geboren wordt, heeft invloed op hoe een kind zich gedraagt. Daar is niks zweverigs aan; 30 jaar onderzoek in de pre- en perinatale psychologie heeft aangetoond dat de manier waarop conceptie, zwangerschap en geboorte hebben plaatsgevonden, van invloed zijn op hoe een persoon zich later gaat gedragen.

In mijn praktijk werk ik met de kaartset van ‘Geboorte In Kaart’ om geboortepatronen zichtbaar te maken voor ouders en kinderen. De manier waarop je geboren wordt, heeft namelijk veel invloed op hoe je je leven ervaart en welk gedrag je daardoor later kan vertonen. Samen met jou als ouder kan ik je meer duidelijkheid verschaffen in het gedrag van je baby of opgroeiende kind, maar ook in je eigen gedrag. Het is een compacte en toegankelijke manier van werken, maar wel eentje die diepgaande inzichten kan geven.

Gezien de situatie rondom het Corona-virus geef ik tot 1 juni 2020 geen Geboorte In Kaart consulten, aangezien ik persoonlijk contact bij deze consulten essentieel vind. Virtueel (via Skype, Zoom of een ander platform) kan ik voor Geboorte In Kaart consulten niet de door mij gewenste kwaliteit neer zetten en dus kies ik er voor om deze consulten pas weer in te plannen nadat de maatregelen op het gebied van het Corona-virus zijn versoepeld.  

 

 

AANMELDEN: JE GEBOORTE IN KAART

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Privacyverklaring

Disclaimer