WEEËN…

Tijdens je bevalling komen en gaan die weeën. Je kunt ze niet stoppen als je dat wilt en je kunt ze ook niet laten beginnen of in kracht toe laten nemen op pure wilskracht.

Eigenlijk zijn het net golven. Bedenk je even dat je met je rug naar de zee staat, in de branding. Als je je niet concentreert op waar je mee bezig bent, ga je bij elke golf, dus elke wee, onderuit. Maar als je je focust op wat je aan het doen bent en je de golven aankijkt, blijf je staan, hoe sterk die golf ook is.

Maar wat dan bij die laatste weeën, vlak voor die volledige ontsluiting? Die voelen vaak aan als een tsunami en blijven staan is dan niet meer mogelijk. Nee dat klopt. Maar dat leer ik je dan ook niet in mijn cursussen. Ik leer je niet om alleen weeën te doorstaan. Ik leer je om te surfen op de golven.

Dank je wel Yogakledingonline.nl voor het maken van deze mooie afbeelding. Voor meer informatie over Yogakledingonline.nl verwijs ik je naar hun website.