COACHING ALS VOORBEREIDING OP DE BEVALLING

 

Coaching als voorbereiding op de bevalling

 

Veel vrouwen bereiden zich voor op de bevalling door zwangerschapsboeken te lezen en/of door een cursus te volgen. Maar misschien past dit bij jou niet. Dat kan om verschillende redenen zijn:

-praktische redenen, zoals wisselende diensten, de Nederlandse taal nog niet (voldoende) beheersen;
-emotionele redenen, zoals een eerdere miskraam of doodgeboren kindje, traumatische bevallingservaringen, seksueel misbruikt zijn.

Praktijk Bijzonder biedt jou dan individuele zwangerschapsbegeleiding en -coaching aan, precies afgestemd op jouw (jullie) behoefte. Bij de een zal de nadruk liggen op een goede lichamelijke voorbereiding met praktische technieken die tijdens de bevalling toepasbaar zijn, bij de ander zal juist de emotionele beleving belangrijker zijn.

Het uitgangspunt van elk traject van individuele zwangerschapsbegeleiding en -coaching dat Praktijk Bijzonder biedt, zal altijd zijn dat ik jou als zwangere (en eventueel ook je partner) met vertrouwen de bevalling tegemoet laat gaan. Vertrouwen in jezelf, in je baby, in je partner, maar ook in de begeleiding tijdens de bevalling. Het gezamenlijk opstellen van een geboorteplan maakt ook deel uit van dit traject.

De coachingsessies kunnen normaliter zowel bij jou thuis plaatsvinden als bij Praktijk Bijzonder en indien nodig zelfs in het ziekenhuis, mocht je daar worden opgenomen. Uiteraard kan deze vorm van coaching ook online plaatsvinden via Teams, mocht de reisafstand te groot zijn. Voor een eerste gesprek wordt echt de tijd genomen (1 – 1,5 uur). Hierna wordt in overleg bepaald hoe het coachingstraject er uit gaat zien. Soms heb je aan één sessie genoeg en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

 

 

Tarief

Los consult: € 90 per uur

Pakketprijs voor 5 uur coaching, zelf naar wens te verdelen over meerdere gesprekken: € 429

Klik hier voor informatie over korting en vergoedingen.

 

AANMELDEN: COACHING ALS VOORBEREIDING OP DE BEVALLING

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden