KORTING EN VERGOEDING

In verband met Corona ontvang je nu tijdelijk 25% korting op de online cursus Bijzonder Bevallen. Gebruik de kortingscode: 25corona25 (code te gebruiken tot en met 31 december 2021) en ontvang direct deze cursus voor slechts € 149,25 in plaats van € 199,-. Voor de andere cursussen van Praktijk Bijzonder geldt deze corona-korting niet. Maar...

Ben je zwanger en ga je kraamzorg afnemen bij Lunavi (voorheen Thebe Kraamzorg)Kraamcentrum DAT, De Provinciale Kraamzorg of Kraamzorg Novo Peri? Dan krijg je in principe 25% korting op de volgende cursussen*):

  • Complete cursus Samen Bevallen
  • Minicursus Samen Bevallen
  • Herhalingscursus Samen Bevallen
  • Privécursus Samen Bevallen
  • Samen Bevallen (English Spoken)
  • Zo Bevallen

Vergeet bij inschrijving niet te vermelden dat je kraamzorg gaat afnemen bij één van deze kraamzorginstanties en geef je inschrijfnummer bij de kraamzorginstantie aan, want alleen dan kom je in aanmerking voor bovengenoemde korting. Op reeds gedane inschrijvingen kan geen korting worden gegeven. 

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus en/of cursus Babymassage. Of je de cursus vergoed krijgt, is niet alleen afhankelijk van hoe en of je aanvullend verzekerd bent, maar ook van wie de cursus geeft. Suzan van Velthoven van Praktijk Bijzonder is gediplomeerd Samen Bevallen en Babymassage docente en is verbonden aan Lunavi (voorheen Thebe Kraamzorg) te Tilburg, Thuiszorg en Kraamcentrum DAT te Roosendaal, De Provinciale Kraamzorg te Goes en Kraamzorg Novo Peri te Sleeuwijk. Dit geeft echter geen garantie of een cursus ook daadwerkelijk vergoed gaat worden. Check dit dus altijd zelf bij je eigen zorgverzekeraar. Praktijk Bijzonder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het achteraf geen vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

*) Als je kraamzorg af gaat nemen bij Kraamcentrum DAT en je bent woonachtig in regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Geertruidenberg, dan heb je van Kraamcentrum DAT een kortingsvoucher van € 50,- ontvangen die je kunt besteden op bovenstaande cursussen. In dat geval kun je alleen de kortingsvoucher inleveren en niet ook nog eens de 25% korting op het cursusbedrag claimen. Meer informatie hierover vind je ook op de website van Kraamcentrum DAT. 

Consulten voor individuele begeleiding en coaching worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Privacyverklaring

Disclaimer