KORTING EN VERGOEDING

Ben je zwanger en ga je kraamzorg afnemen bij Kraamzorg Novo Peri? Dan krijg je in principe 25% korting op de volgende cursussen:

  • Complete cursus Samen Bevallen
  • Minicursus Samen Bevallen
  • Herhalingscursus Samen Bevallen
  • Privécursus Samen Bevallen
  • Samen Bevallen (English Spoken)
  • Zo Bevallen

Vergeet bij inschrijving niet te vermelden dat je kraamzorg gaat afnemen bij deze kraamzorginstantie en geef je inschrijfnummer van de kraamzorginstantie aan, want alleen dan kom je in aanmerking voor bovengenoemde korting. Op reeds gedane inschrijvingen kan geen restitutie worden gegeven.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus. Of je de cursus vergoed krijgt, is niet alleen afhankelijk van hoe en of je aanvullend verzekerd bent, maar ook van wie de cursus geeft. Suzan van Velthoven van Praktijk Bijzonder is gediplomeerd Samen Bevallen docente en is verbonden aan Lunavi (voorheen Thebe Kraamzorg) te Tilburg, Thuiszorg en Kraamcentrum DAT te Roosendaal, De Provinciale Kraamzorg te Goes en Kraamzorg Novo Peri te Sleeuwijk. Dit geeft echter geen garantie of een cursus ook daadwerkelijk vergoed gaat worden. Check dit dus altijd zelf bij je eigen zorgverzekeraar. Praktijk Bijzonder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het achteraf geen vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

Consulten voor individuele begeleiding en coaching worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden