KORTING EN VERGOEDING

Tot 31-12-2022 ontvang je veel korting op de online cursussen Bijzonder Bevallen, Bijzonder Bevallen met HG en de Engelstalige cursus Special Delivery. Je hoeft hiervoor geen kortingscode te gebruiken, ze staan al met het speciale lage tarief op de website vermeld.

Ben je zwanger en ga je kraamzorg afnemen bij Kraamzorg Novo Peri? *)   Dan krijg je in principe 25% korting op de volgende cursussen:

  • Complete cursus Samen Bevallen
  • Minicursus Samen Bevallen
  • Herhalingscursus Samen Bevallen
  • Privécursus Samen Bevallen
  • Samen Bevallen (English Spoken)
  • Weekendcursus Samen Bevallen
  • Zo Bevallen

Vergeet bij inschrijving niet te vermelden dat je kraamzorg gaat afnemen bij één van deze kraamzorginstanties en geef je inschrijfnummer van de kraamzorginstantie aan, want alleen dan kom je in aanmerking voor bovengenoemde korting. Op reeds gedane inschrijvingen kan geen restitutie worden gegeven.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een zwangerschapscursus en/of cursus Babymassage. Of je de cursus vergoed krijgt, is niet alleen afhankelijk van hoe en of je aanvullend verzekerd bent, maar ook van wie de cursus geeft. Suzan van Velthoven van Praktijk Bijzonder is gediplomeerd Samen Bevallen en Babymassage docente en is verbonden aan Lunavi (voorheen Thebe Kraamzorg) te Tilburg, Thuiszorg en Kraamcentrum DAT te Roosendaal, De Provinciale Kraamzorg te Goes en Kraamzorg Novo Peri te Sleeuwijk. Dit geeft echter geen garantie of een cursus ook daadwerkelijk vergoed gaat worden. Check dit dus altijd zelf bij je eigen zorgverzekeraar. Praktijk Bijzonder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het achteraf geen vergoeding krijgen van de zorgverzekeraar.

*) Voorheen kreeg je ook 25% korting op deze cursussen als je kraamzorg af ging nemen bij Lunavi Kraamzorg, De Provinciale Kraamzorg of Kraamcentrum DAT. Sinds 01-02-2022 is deze actie niet meer mogelijk bij Lunavi Kraamzorg en De Provinciale Kraamzorg. Sinds 27-06-2022 is deze actie ook niet meer mogelijk bij Kraamcentrum DAT. Tot begin juni 2022 verstrekte Kraamcentrum DAT in regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Geertruidenberg, in plaats van de 25% kortingsregeling, speciale kortingsvouchers aan haar kraamzorg-cliënten. Deze voucher kan nog wel ingeleverd worden op bovenstaande cursussen, maar moet dan wel daadwerkelijk fysiek overhandigd worden, aangezien de voucher maar 1x gebruikt mag worden. Meer informatie hierover vind je ook op de website van Kraamcentrum DAT.

Consulten voor individuele begeleiding en coaching worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden