GEBOORTEPATRONEN

Geboortepatronen

De manier waarop een kindje geboren wordt en hoe diens zwangerschap is verlopen, heeft invloed op hoe een kind zich gedraagt. Daar is niks zweverigs aan; 30 jaar onderzoek in de pre- en perinatale psychologie heeft aangetoond dat de manier waarop conceptie, zwangerschap en geboorte hebben plaatsgevonden, van invloed zijn op hoe een persoon zich later gaat gedragen.

In mijn praktijk werk ik aan het zichtbaar maken van geboortepatronen voor ouders en kinderen. De manier waarop je geboren wordt, heeft namelijk veel invloed op hoe je je leven ervaart en welk gedrag je daardoor later kan vertonen. Samen met jou als ouder kan ik je meer duidelijkheid verschaffen in het gedrag van je baby of opgroeiende kind, maar ook in je eigen gedrag. Een van de tools waarmee ik dit soms doe, is de kaartset van Geboorte In Kaart, maar dit is slechts een hulpmiddel. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gecombineerd met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de pre- en perinatale psychologie, is altijd de basis. Een geboortepatronen consult werkt op een compacte en toegankelijke manier, maar kan wel diepgaande inzichten geven.

Geboortepatronen consulten geef ik bij jullie aan huis of op mijn locatie in Dussen en niet online via Teams, aangezien ik persoonlijk contact bij deze consulten essentieel vind.

 

 

AANMELDEN: GEBOORTEPATRONEN CONSULT

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden