COACHING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

 

Coaching tijdens de zwangerschap

 

Soms verloopt een zwangerschap precies zoals je hoopt en zit je als zwangere echt op een roze wolk. Maar soms is die wolk niet zo roze, maar grijs of op sommige momenten zelfs zwart te noemen.

Bijvoorbeeld:

-je ervaart lichamelijke klachten, zoals bekkenpijn, (zwangerschaps)diabetes of extreme vermoeidheid of misselijkheid;
-je hebt last van emotionele problemen, zoals stemmingswisselingen of een prenatale depressie;
-je had het je allemaal heel anders voorgesteld en misschien valt het zwanger zijn je gewoon tegen.

Dit is niet vreemd. Sterker nog, het komt zelfs veel voor. In de media wordt een zwangerschap steevast als de meest gelukkige periode afgeschilderd, de standaard roze wolk, en als jij je niet zo gelukkig voelt tijdens je zwangerschap, ben je bijna geneigd om je daar schuldig over te voelen.

En dat is niet nodig. Suzan van Velthoven van Praktijk Bijzonder weet uit ervaring dat een zwangerschap soms gewoon niet leuk is. En dat zegt niets over de relatie met het kindje dat in je buik groeit; de wens of het verlangen naar een kindje kan heel sterk zijn en toch vind je zwanger zijn misschien niet leuk (meer).

Door middel van individuele zwangerschapsbegeleiding en -coaching geeft Praktijk Bijzonder je handvatten om de zwangerschap door te komen. Er wordt met jou samen gekeken naar de reden waarom je je zwangerschap zo ervaart en er wordt naar hele praktische oplossingen gezocht.

De coachingsessies kunnen normaliter zowel bij jou thuis plaatsvinden als bij Praktijk Bijzonder en indien nodig zelfs in het ziekenhuis, mocht je daar worden opgenomen. Uiteraard kan deze vorm van coaching ook online plaatsvinden via Teams, mocht de reisafstand te groot zijn. Voor een eerste gesprek wordt echt de tijd genomen (1 – 1,5 uur). Hierna wordt in overleg bepaald hoe het coachingstraject er uit gaat zien. Soms heb je aan één sessie genoeg en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

 

 

Tarief

Los consult: € 90 per uur

Pakketprijs voor 5 uur coaching, zelf naar wens te verdelen over meerdere gesprekken: € 429

Klik hier voor informatie over korting en vergoedingen.

 

AANMELDEN: COACHING TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden