COACHING

 

Soms verloop een zwangerschap of het ouderschap niet zoals je verwacht of gehoopt had. Een baby die veel huilt of niet wil slapen, of misschien zit je zelf niet lekker in je vel. Praktijk Bijzonder kan je dan helpen. Met individuele begeleiding en coaching op maat gaan we samen die wolk weer roze kleuren. En dat is ook precies wat Praktijk Bijzonder zo bijzonder maakt: er wordt niet alleen gekeken naar wat bij jou past, maar ook naar wat bij je kindje past en bij jullie als gezin. Elke situatie is anders, want geen kindje en geen mama of papa zijn hetzelfde.

Praktijk Bijzonder biedt de volgende vormen van coaching aan:

Babycoach

 

Je baby wil je iets vertellen en geeft daarom signalen af: huilen, niet drinken, moeilijk slapen, onrustig gedrag, ontbreken van een ritme, etc. Vaak weet je als ouder precies wat er is, maar soms snap je misschien niet wat je kindje nu eigenlijk bedoelt.

Als babycoach help ik je de signalen die je baby geeft, beter te begrijpen. Natuurlijk zoeken we samen een oplossing voor het probleem, maar we gaan vooral ook op zoek naar de oorzaak.

Geboortepatronen

babymassage

De manier waarop een kindje geboren wordt, heeft invloed op hoe een kind zich gedraagt. Daar is niks zweverigs aan; 30 jaar onderzoek in de pre- en perinatale psychologie heeft aangetoond dat de manier waarop conceptie, zwangerschap en geboorte hebben plaatsgevonden, van invloed zijn op hoe een persoon zich later gaat gedragen.

In mijn praktijk werk ik aan het zichtbaar maken van geboortepatronen voor ouders en kinderen. Een Geboortepatronen consult werkt op een compacte en toegankelijke manier, maar kan wel diepgaande inzichten geven.

Individuele Coaching en Begeleiding

 

✓Coaching tijdens de zwangerschap

✓Coaching als voorbereiding op de bevalling

✓Coaching na de bevalling

✓Coaching tijdens HG-zwangerschap

✓Coaching na HG-zwangerschap

 

REACTIES VAN CLIENTEN

“Ik heb de coaching van Suzan als zeer prettig ervaren. Het gaf mij meer duidelijkheid over het verloop van mijn bevalling en daardoor kon ik het beter verwerken.  Door de coaching van Suzan kan ik met een positiever gevoel terug denken aan mijn bevalling. We hebben ook de geboorte van mijn dochtertje in kaart gebracht, heel bijzonder. Wat heeft de geboorte een groot effect op je kindje en jezelf!”

 

WIL JE MEER WETEN?

 

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden