COACHING NA DE BEVALLING

 

Coaching na de bevalling

 

Sommige vrouwen leven na hun bevalling op een roze wolk, maar bij andere is de wolk wat meer grijs of soms zelfs zwart van kleur. Soms is de reden hiervoor duidelijk aan te wijzen. Denk bijvoorbeeld aan

-een zware zwangerschap, fysiek en/of emotioneel
-een negatieve bevallingservaring
-een ‘huilbaby’
-het verlies van de baby of een andere geliefde tijdens de zwangerschap of bevalling
-een post-partum depressie

Maar soms is er geen duidelijk reden voor dat gevoel en dat is ook niet erg. Coaching na de bevalling kan helpen om fysiek en emotioneel weer in je eigen kracht te komen, ongeacht of je nu weet waarom de wolk niet roze is. In veel gevallen echter komt de oorzaak tijdens de coachingsessies wel naar voren en kan dit dan ook meteen worden aangepakt.

Voor coaching na de bevalling hoeft er geen sprake te zijn van een post-partum depressie; ook als je gewoon even wat minder lekker in je vel zit, kan coaching goed helpen om weer vooruit te komen of om je juist weer terug bij jezelf te brengen.

De coachingsessies kunnen normaliter zowel bij jou thuis plaatsvinden als bij Praktijk Bijzonder en indien nodig zelfs in het ziekenhuis, mocht je daar worden opgenomen. Uiteraard kan deze vorm van coaching ook online plaatsvinden via Teams, mocht de reisafstand te groot zijn. Voor een eerste gesprek wordt echt de tijd genomen (1 – 1,5 uur). Hierna wordt in overleg bepaald hoe het coachingstraject er uit gaat zien. Soms heb je aan één sessie genoeg en soms zijn er meerdere sessies nodig.

 

 

 

Tarief

Los consult: € 90 per uur

Pakketprijs voor 5 uur coaching, zelf naar wens te verdelen over meerdere gesprekken: € 429

Klik hier voor informatie over korting en vergoedingen.

 

AANMELDEN: COACHING NA DE BEVALLING

 

Vul dan het formulier in en ik neem contact met je op!

 

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden