VRAGENLIJST COACHINGSCONSULTEN

 

 

Deel 1: Jouw eigen conceptie, zwangerschap en geboorte

Dit deel van de vragenlijst vul je in voor jezelf, dus hierin vertel je over jouw eigen geboorte. Mocht je niet alle vragen kunnen beantwoorden en in de gelegenheid zijn om hierover vragen te stellen aan je eigen ouders, dan is dat aan te raden. Mocht je die mogelijkheid niet (meer) hebben, dan is dat ook geen probleem.

+

Deel 2: Conceptie, zwangerschap en geboorte van jouw baby

Dit deel vul je in voor je kind. Als je meerdere kinderen hebt, dan vul je dit deel meerdere keren in, dus voor elk kind ontvang ik één keer Deel 2 van de vragenlijst. Ook als je kinderen al opgegroeid zijn en geen baby meer zijn, is dit onderdeel van de vragenlijst van belang. Ik kijk namelijk naar het hele gezin en niet slechts naar één gezinslid.

Deel 3: De toekomstige geboorte van jouw kindje

Dit deel van de vragenlijst gaat over de toekomstige geboorte van het kindje. Je vult dit deel in als je nu zwanger bent. Ben je niet zwanger en heb je geen kinderwens meer, dan hoef je dit deel niet in te vullen. Ben je niet zwanger, maar heb je nog wel een kinderwens, vul dit deel dan wel in.

Deel 4: Voor zorgverleners rondom zwangerschap en bevalling

Dit deel vul je in als je niet alleen (toekomstige) moeder of vader bent, maar daarnaast ook actief bent als verloskundige, gynaecoloog, doula, therapeut of ander soort zorgverlener in de periode rondom zwangerschap en bevalling.

Deel 5: De Ken-je-baby-test

Dit deel van de vragenlijst vul je in als je mijn hulp als babycoach inschakelt en meer te weten wilt komen over je baby.

Kies bij elk van de onderstaande vragen het meest passende antwoord – met andere woorden: het antwoord dat meestal van toepassing is op jouw baby. Ook al zijn er meerdere antwoorden mogelijk, probeer een keuze te maken en er echt maar eentje aan te kruisen.

Bronvermelding: “Wat je baby vertelt” – Tracey Hogg en Melinda Blau, Forum Amsterdam, 2008.

Deel 6: Kraamtijd en baby’s eerste jaar

Dit deel van de vragenlijst vul je in als je mijn hulp als babycoach inschakelt en meer te weten wilt komen over je baby.

De grote lijnen van een week

De grote lijnen van een etmaal thuis

Slapen

De voeding

Borstvoeding

Flesvoeding

Spelen

Het huilen

De groei

Bronvermelding: “Regelmaat en inbakeren” – Ria Blom, Christofoor, 2013.

Deel 7: Vragenlijst voor na de bevalling

Dit deel van de vragenlijst vul je in als je mijn hulp als mama- en/of babycoach inschakelt en meer te weten wilt komen over je jezelf.

Bronvermelding: “Perfecte bevallingen bestaan niet”, Diana Koster.

Deel 8: EPDS

Dit deel van de vragenlijst vul je in als je mijn hulp als mama- en/of babycoach inschakelt en meer te weten wilt komen over je jezelf.


De volgende vragen hebben betrekking op hoe je je de afgelopen 7 dagen hebt gevoeld. Kruis het antwoord aan dat het beste aangeeft hoe je je voelde.

Bronvermelding: EPDS Nederlandse versie, vertaald door V.J.M. Pop, 1991.

 


Praktijk Bijzonder

 

Suzan van Velthoven

 

info@praktijkbijzonder.nl
06-17854671
Groot Zuideveld 152
4271 CD Dussen

 

Klantenservice

Privacyverklaring

Disclaimer

Algemene voorwaarden